Roompot opent luxe adults-only retreat: Marber Veluwe


 

Bij Roompot Marber Veluwe vind je de ideale plek om volledig op te laden. Of je nu komt met je partner, zus, of vriendin; in de luxe villa's, midden in de natuur, kom je volledig tot rust. De 18+ leeftijdsgrens draagt bij aan de serene sfeer. Nadat je je villa hebt verkend, kun je deelnemen aan een groepsles yoga in de Marber studio. Onderweg kun je eenvoudig de deuren op slot doen via de Marber app, die ook de verlichting, airconditioning, zonwering en temperatuur regelt. Na een intensieve yogales kun je heerlijk ontspannen in je eigen hottub op het terras. Een perfect begin van je verblijf!

 

Dit Marber park in Hoenderloo is kleinschalig en intiem. Bij de opening zijn er 25 accommodaties beschikbaar, met nog 26 extra accommodaties die in 2026 worden toegevoegd. De verblijven zijn zo ontworpen dat ze boven de grond zweven, om de natuur zo min mogelijk te verstoren. Er is geen receptie; alle services regel je via de Marber-app op je telefoon. De enige centrale voorziening is de Marber Balance Studio, waar je ontspannende sessies zoals yoga, massages of workshops kunt boeken. De studio beschikt ook over een keuken zonder restaurant, maar gasten kunnen een diner laten bezorgen en in hun eigen accommodatie dineren. Elke accommodatie heeft een eigen buitenbad en privé sauna. Dit klinkt toch helemaal geweldig?! 



Net buiten het park ligt de prachtige Veluwe, met Nationaal Park Veluwe Zoom en Nationaal Park de Hoge Veluwe in de buurt. Huur een e-mountainbike en gebruik de Marber app om een leuke fietsroute te vinden. Misschien spot je onderweg wilde dieren zoals moeflons of herten. Ook voor cultuur ben je hier aan het juiste adres. Bewonder kunst in het Nederlands Openluchtmuseum, ontdek de kunsttuin bij het Kröller-Müller Museum, en dwaal door de tuinen van Paleis Het Loo. Als je weer toe bent aan ontspanning, geniet je van de traditionele sauna in je villa en een verkwikkende regendouche. Trek je comfortabelste kleding aan, schenk een glas wijn in, zet je favoriete muziek op de soundbar en zak lekker weg op de bank. De avond vol rust kan beginnen!

Andere leuke blogartikelen

Over de auteur: Nicole

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.